< Back to Projects

The University of Mississippi Vaught-Hemingway West Sky Box Renovation

The press box and west skyboxes at the University of Mississippi’s Vaught-Hemingway Stadium had not been updated or renovated since their 1988 completion. While the stadium itself has been continually developed, the original luxury suites remained untouched – down to the original carpeting. In an effort to modernize the space and provide additional amenities to fans, Ole Miss and CDFL created a vision for what they wanted this space to become.

The most notable update to the exterior is the new, large pane single hung window system that provides occupants with an unobstructed view of the field. The redesigned interior features several updates, providing both aesthetic and fan experience improvements. New fixed seating will provide better support for spectators, the bar-style counters are being replaced with new stainless steel units, and new custom carpeting and the familiar red quartz counter tops will bring Ole Miss branding into the space. Additionally, lounge and catering spaces are being added to the current lobbies along with new game operations and game broadcast capabilities.

The project was completed at the start of the 2015 football season.

+ is a dynamic team working together

david_lemonsDavid Lemons, Principal in Charge
matthew_buchananMatthew Buchanan, Project Architect
jesse_browningJesse Browning, Electrical Engineer
katie_jo_chaneKatie Jo Chane, Interior Designer

In a Snapshot

insight_c3

The press box renovation is part of The University’s Forward Together campaign. CDFL is proud to be a part of this effort to advance Ole Miss Athletics.